Berge Header
Urlaub im 4 Sterne Hotel & Berggasthaus in Großarl
Urlaub im 4 Sterne Hotel & Berggasthaus in Großarl
Hotel in Großarl - Hotel Alpenklang

Hotelbewertungen

Das sagen unsere Gäste

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck
Google Bewertungen
Hotel Alpenklang Großarl
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Judith Leijdekkers
Judith Leijdekkers

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Wij waren nog nooit in Ski Amadé geweest, via het magazine van de skivereniging de website Großartal gevonden voor een leuke week. Daar op ingeschreven en hebben wij diverse aanbiedingen gekregen. Alpenklang sprak ons enorm aan en hebben wij hiervoor gekozen. Natuurlijk ben je altijd ook een beetje met voorpret bezig en kwamen wij er achter dat ze in het hotel eigen muziek maken en hebben wat filmpjes gezien. Wij zijn nu net een weekje terug en we kunnen terug kijken op een fantastische vakantie. Mede door Hotel Alpenklang, alles was tot in de puntjes verzorgd, mooie schone kamer, lekker eten en entertainment. Je wordt gewoon eigenlijk een week vermaakt en als je geen zin hebt dan is het ook goed!! Het hotel ligt wel op een heuvel, waardoor je in de winter niet altijd zonder kettingen omhoog kan, maar dat heeft ook echt wel iets! Eenmaal in het hotel aangekomen hoef je niet meer met de auto weg, je wordt elke dag gebracht en gehaald naar de piste ideaal!! Wij hebben onze vakantie voor volgend jaar alweer gereserveerd en misschien met mooie dagen gaan we in de zomer ook eens kijken!! Top hotel!!!

Yvonne Nardon
Yvonne Nardon

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Unser 1. Aufenthalt in diesem wunderschönen Hotel und wir waren sehr angetan und begeistert! Die familiäre & liebevolle Atmosphäre, der herzliche und bemühte Service - hier wird einem wirklich jeder Wunsch erfüllt, das ausgezeichnete Essen, die Lage, die Sauberkeit, die Ausstattung und liebevolle Dekoration im Haus und wunderschöne Zimmer in denen man sich vom ersten Moment an einfach nur wohlfühlt.....
Preis-Leistung einfach Top!!! Wir kommen wieder!

Ulrich Riese
Ulrich Riese

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Sehr gutes Hotel. Absolut bestes Servicepersonal. Nur zu empfehlen. Achtung: bei vielem Schnee sind Ketten sehr wichtig. Liegt sehr hoch. Eine Woche genießen.

Scroll top
Grossarl Logo Ski Amade Logo Hohe Tauern Logo Salzburgerland Logo Österreich Logo
So klingen die Alpen...© IMPULS Werbeagentur